Udstilleroversigt Øst efterår QM Sports care Scandinavia
202A
QM Sports care Scandinavia
QM Sports Care Scandinavia (QMSCS) er et nystarteade virksomhed i sommeren 2018, som distributør i skandinavien (DK, IS, NO, SV)
Produktsortimentet indeholder lige fra massage olie, buksefedt, varmecreme til body glider, fodcreme og læbepomade, sortimentet er et Belgisk kvalitet sortiment der egner sig til alle typer atleter på alle niveauer.

QMSCS bestræber sig på at blive kendt og brugt af, den almindelige til professionelle idrætsudøver i skandinavien.
Ventoux
201A
Ventoux
VENTOUX er det nye danske mærke indenfor cykeltøj og -tilbehør! Fokus er på høj kvalitet og godt design til forbrugervenlige priser.
Kom og se et udvalg af VENTOUX produkter (handsker, skoovertræk, svedtrøjer, vinterjakker, hovedbeklædning, briller, lygter, slanger m.m.) og køb til særlige messepriser.
På vores stand kan du også købe de suveræne energi- og plejeprodukter fra hollandske BORN - bruges af bl.a. Team Sunweb med Søren Kragh-Andersen.
Djuva Aps
201 G
Djuva Aps
Personligt ID - din tryghed!


Alle kan blive ramt af uheld eller pludselig sygdom.
Med synlig og præcis ID kan dine nærmeste nemt kontaktes
MTB Adventure
302 C
MTB Adventure
Måske er vi Danmarks mindste rejseoperatør - blot to personer, den ene på deltid. På tur assisteres vi af gode venner, som guider og kører følgebilen. Fokus er på at lave udfordrende ferieture på mountainbikes - fra A til B - i spændende og krævende terræn. Vi er den eneste danske rejsearrangør med dette fokus. Vi laver få ture - ikke flere ture end det er sjovt selv at være med på hver enkelt tur som turleder.

Vor speciale er netop at finde vej, at finde de bedste spor på tværs af bjergkæder. Vi har begge afsæt i idrætskarrierer på landsholdsniveau i henholdsvis orienteringsløb og mountainbike orientering. Det er netop kompetencerne med at finde vej, at læse kort, som nu omsættes til at være stifinder i udfordrende bjergterræn.
Lucky Machine
301 C
Lucky Machine
SQUIRT
ROTOR
BANK
ROSE
203E
ROSE
Racercykler og cross/gravel fra ROSE.
UNITED
301B
UNITED
GLOBAL BRANDS LOCAL
Part of the Argon 18 family. Activating, distributing and selling global high-end cycling brands locally through carefully chosen partners in Northern Europe. Lab Store and HQ in Lynge, Denmark.
BMW Marshalls
300C
BMW Marshalls
Canyon Danmark
102
Canyon Danmark
Canyon produkter er udviklet med hjælp af computere og live tests af højtkvalificerede ingeniører, kreative designere og passionerede cykelryttere. Som kunde er du altid i centrum. Vi vil med en Canyon cykel tilbyde dig den bedst mulige teknologi i jagten på din favoritbeskæftigelse. Det betyder ikke kun en banebrydende cykel med unikke detaljer, men også en cykel med et helt unik og innovativt design. Vi er stolte over at vores arbejde er værdsat af læserne af cykel fagbladene, såvel som testrytterne og juryen ved anerkendte designpris uddelinger.
CANYON udvikler og bygger din cykel- og derefter sender vi den direkte til dig, vores kunde. Alt dette uden grossister og butikker. Vi kan derfor tilbyde dig den bedste cykel til den bedste pris!
Vi er også altid klar til at hjælpe dig både før, under og efter at du har foretaget dit køb. Ingen ved mere om vores cykler, end vi selv gør.
Vi går ikke på kompromis mht. design and innovativ teknologi. Vores position som innovativ teknologi pioner er derimod igen og igen bekræftet af en lang række testsejre og design priser til vores high-end cykler.
Cykelmotion Danmark
201E
Cykelmotion Danmark
Magasinet, som i næsten 30 år har glædet mange danske cykelmotionister, lukkede i marts, da stifter, ejer og redaktør, stille sov ind. Nu er Cykel-Motion Danmark atter på banen, og ånden i magasinet forsøger vi at bibeholde. Endvidere prøver vi at gøre indholdet lidt bredere samtidig med, at magasinets look har fået et facelift. Cykel-Motion Danmark har altid været cykelmotionisternes talerør og stedet, hvor man til glæde for andre har kunnet dele og læse om fantastiske oplevelser på cykel. Magasinet har været i såvel ind- som udland og har omhandlet emner af det, vi alle elsker - nemlig at cykle. Verden forandrer sig, så der dukker hele tiden nye og spændende elementer op i cyklingens univers. Her tænker jeg specielt på Ultracykling, Gravel bike og på den fremgang, som cykelcross oplever i disse år. El-cykler har også fået tag i danskerne - selv om seriøse kredse har set det som en smule snyd at have den slags "dingel'dangel" monteret på cyklen - for pludselig har flere fået muligheden for at være med på vejene.
Magasinet vil forsøge at være alsidig og skildre sider af cyklingens verden i forskellige temaer, og vi vil med jeres hjælp bringe interessante historier, der afspejler alt det I oplever, og som kan være til inspiration for andre. Selvfølgelig er vi også kritiske og forsøger at holde en linje, så de indsendte artikler er læsevenlige og interessante. Vi vil bringe produkt-tests, nyheder, præsentationer, indlæg fra messer og ikke mindst en ny løbskalender.
Husk! - at kun med jeres hjælp kan vi skabe et godt magasin, der kan løfte arven efter det gode gamle Cykel-Motion Danmark.

Jeg håber at vi ses på Cykelsportsmesserne i Aarhus og Roskilde.
Magic Sport Shop ApS
301F
Magic Sport Shop ApS
Mærker:

LUCK - cykelsko
SIXS - svedundertøj
TACTIC - teamtøj
CANNONDALE - cykler og udstyr
Marker Scandinavia Aps
303B + 303C
Marker Scandinavia Aps
Mærker:
Orbea samen med 12 tri.dk
Kinetic
Selle Italia
Campagnolo
Colnago
The helmet
Smurt
Memira
201D
Memira
ORBEA Danmark
303D
ORBEA Danmark
Mærker:

Orbea sammen med 12 tri.dk

Her kan man bl.a se den nye OIZ.
Pronghorn Racing
300A
Pronghorn Racing
Danske fuldblodscykler - direkte gennem webshop og showrooms


Pronghorn er smukke og lette danske fuldblodscykler. Produceret i absolut højeste kvalitet og finish. Udviklet og håndsamlet i vores factory-showroom ved Silkeborg siden 2007.
SUNREAD
202D
SUNREAD
SUNREAD Functional Eyewear
Specialbriller udviklet til udendørs aktivitet og sport.
Gennemtestet og i meget høj kvalitet.
Brillerne er udviklet med fokus på funktionalitet, sikkerhed, komfort og design.
Du kan få briller med de nyeste teknologier f.eks. Blue-Ray filter, Red-Evo filter, kontur og kontrast fremhævende filtre etc.
Du får i alle vore briller den højeste UV beskyttelse - UV400.

Perfekte til cykling, golf, løb, fiskeri, sejlads, ekstrem sport og bilkørsel i stærk sol, overskyet vejr eller om natten.

Brillerne kan også leveres med bifokale linser som gør at har din læsebrille indbygget. I styrkerne +1,5 - +3,0

Vi kan også fremstille briller ift. din recept i SUNREAD Optical Eyewear.


NYHED! Alle Sunread Sport modeller er nu certificerede efter både Europæiske og Amerikanske standarder for personlige værnemidler med tillæg for "High impact" som giver ekstra beskyttelse mod partikler i høj fart. Både stellet og linserne lever op til de højeste krav for sikkerhed, nemlig EN 166 F samt ANSI Z87.1+
Team Giv Håb
202F
Team Giv Håb
Børn Unge & Sorg
Tour de Taxa
301E
Tour de Taxa
Velgørenhed.
Trimtex Danmark ApS
202C
Trimtex Danmark ApS
viser special designet cykel og tri tøj til klubber og virksomheder.
Yourbody.dk
203F
Yourbody.dk
Ritter Cykler
100
Ritter Cykler
Nyheder fra PINARELLO og CUBE
Cykler og Udstyr
SNOW FUN - SKI/RUN/BIKE
103-105
SNOW FUN - SKI/RUN/BIKE
Udstiller med cykler cykeludstyr - ski, skistøvler og udstyr samt X-bionic - Run On Clouds.
ATS Nordic
103
ATS Nordic
Purepower
101C
Purepower
PurePower.dk en dansk leverandør af energiprodukter med de bedste produkter til din træning. På webshoppen finder du et stort udvalg af energibar, energipulver, energi gels, restitutions pulver, proteinbar, elektrolyt tabs og meget andet til din træning. Vores mange års erfaring med fødevare gør, at vi ved, hvad der er vigtigt, når det handler om ernæring til din træning. Det vigtigste for os er kvalitet af råvare, smag og konsistensen, og derfor går vi aldrig på kompromis med vores produkter. Er du fysisk aktiv, er det en god idé at supplere kosten med ekstra protein og kulhydrat. Det kan gøres gennem en alsidig og sund kost samt ved at supplere med vores produkter.
Bravo Tours
201B
Bravo Tours
Danish Bike
207
Danish Bike
Byman Sport
203B
Byman Sport
B KOOL
203C
B KOOL
B Kool Trænere og udstyr
Born Fondo
203D
Born Fondo

Born Fondo

Klipper. Bakker. Bjergby. Og 1700 højdemeter.
På ensrettede og afspærrede ruter.
Nomineret til "Årets Cykelevent 2018" af DANISH BIKE AWARD

www.bornfondo.dk
Viking Sport
203D
Viking Sport
Bornholm Rundt

Den bornholmske klassiker.

www.bornholmrundt.dk
Bike Equipment Scandinavia
203F
Bike Equipment Scandinavia
Basso Cykler
Hechman Sport
203H
Hechman Sport
Bio Maxa
202E
Bio Maxa
Feltet.Dk
30B
Feltet.Dk
Bikeport.dk
301G
Bikeport.dk
vi tager div race mtb cykler, tøj, dele med nedsat med optil 80%
Salento Bici Tour
301D
Salento Bici Tour
TACX
302E
TACX
Tacx trænere og tilbehør
Cykelmagasinet
302B
Cykelmagasinet
Stig Cykelrejser
302A
Stig Cykelrejser
Tempo Cykler
302D
Tempo Cykler
Viser nyheder fra specialized, og andre nyheder
12 tri.dk
303F
12 tri.dk
Cykler og Tilbehør
Forhandler af ORBEA
PostNords Erhvervs Klub
303G
PostNords Erhvervs Klub
Salg af brugte klub cykler
YourBoots aps
Vandrehallen mellem Hal A og B.
YourBoots aps
YourBoots ApS er en dansk virksomhed, stiftet af Sportsterapeuter,som er uddannet i brugen af recovery boots. Vi sælger både til Sportsklubber, behandlere og privatpersoner.

Kontakt os, hvis du vil have en gratis prøvetur i én eller flere af vores modeller på 93 93 89 11, eller info@yourboots.dk. Vi har showroom i Farum, hvor du både kan prøve og købe alle modeller, efter aftale.
YourBoots er beregnet til restitutions og muskelbehandling af atleter og fysisk aktive. Den øgede blodcirkulation, som sikre bedre ilttilførsel til muskulaturen og lymfedrænage, som optimerer udskillelse af affaldsstoffer, forkorter din restitutionstid væsentligt. Undersøgelser har vist at 30 min. behandling, svarer optil ca. 48 timers passiv restitution. (Restitutionstid varierer bl.a. efter alder og fysisk form)
Nordic Bikefit
301A
Nordic Bikefit

- Bikefits: Vi udfører bikefits for ryttere på alle niveauer - for mænd, kvinder og juniorer på motionistniveau op til professionelle. Bikefits udføres i vores studio i Herlev.

- Bikefit uddannelse: Gennem Nordic Bike Fitting Academy tilbyder vi en bred række af professionelle kurser til folk (f.eks. coaches/trænere, bike fitters, fysioterapeuter), som arbejder professionelt med cykling.

- Bikefit produkter og værktøjer: I vores webshop sælger vi en bred vifte af produkter og værktøjer til folk, der arbejder professionelt med bike fitting. Vi fører en række kendte mærker og er nordisk distributør af Bikefit, Purely Custom, JTek og Currex.
Locanda Camera Con Vista
202A
Locanda Camera Con Vista
Locanda Camera con Vista
Lyder en cykelferie i Italien for foden af de betagende Appenninerne på en hyggelig kro med swimmingpool og vinmarker som noget for dig? Locanda Camera con Vista brænder for cykling, og de vil meget gerne havde dig på besøg i det italienske og give dig muligheden for at udforske bjergene på cykel.
Den italienske cykelkro ligger i byen Faenze, og den ejes af den superflinke Gabriele D'Atri, der selv tilbyder turer på de bedste ruter, som han selv har testet i Romagna-regionen. Kroen har kun fire store dobbelt- og tripleværelser til rådighed, og derfor opfordrer ejeren til, at man ringer til ham, så han kan give et strålende tilbud på de begrænsede pladser.
De gæster, der tidligere har besøgt Locanda Camera con Vista har været meget tilfredse med deres besøg. På trustyou.com ligger den italienske kro på 4,5 ud af 5 stjerner og beskrives som "et glimrende hotel med fantastisk service, fremragende lokation og fed stemning".

"Jeg er klar til at byde dig velkommen og vise jer de bedste ruter i Romagna, som jeg har udvalgt personligt. Passionen og kærligheden for cykling og fantastiske udsigter kan nydes til fulde blot ved at cykle gennem vores mange bakker og bjerge, Alle de muligheder, som cykling i Romagna tilbyder, strækker sig langt videre en udsigter og panoramaer og spænder fra historie og kultur til mad og vin," skriver ejer, Gabriele D'Atri.

Inkluderet i opholdet er:
Morgenmad- og frokostbuffet
Transfer
Guided cykeltur hver dag
Kort og GPS
Tøjvaskning
Cykelopbevaring
Vejside assistance
Swimmingpool og jacuzzi

Locanda Camera con Vista kan kontaktes på tlf.: +39 335 6699934 eller på email: info@locandacameraconvista.com.
SMURT Plejemidler
303E
SMURT Plejemidler
SMURT® blev lanceret i 2016 med én mission:
At skabe de bedste produkter til din cykel.
Designet kompromiløst til de mest kræsne
rammer og komponenter.
AROS forsikring
Vandrehallen mellem Hal A og B
AROS forsikring
Hånd cykelklubben
Glas gangen hen til Hal C
Hånd cykelklubben
Dansk Ha?ndcykelklub

Byder på frihed til at cykle som alle andre,
Nyde den friske luft og fart over feltet.
Vi mødes til træning og løb over hele landet.
Har du lyst til at prøve kræfter med håndcykling, tager vi dig gerne med på en cykeltur og låner dig gerne en cykel.

Lidt om klubben:

Dansk Ha?ndcykelklub blev stiftet i a?r 2000 med det hovedformål at fremme ha?ndcykelsporten i Danmark samt at formidle kontakt til løb både nationalt og internationalt.

Klubben er en landsdækkende klub med medlemmer over hele landet.

Alle kan cykle på en håndcykel, uanset om man er skadet i ryggen eller ej, selv jer med store skader i hænder/arme, kan få glæde af at cykle. Cyklen kan tilpasses alles behov.
Er du yderligere interesseret, så tag kontakt til klubben eller et medlem.
Find os her:
www.handbike.dk

Arrangementer:
. Der afholdes flere træningssamlinger, forskellige steder i landet, gennem sæsongen.
. Cykelløb på lukket bane og på landevej
. I 2019 forventer vi at afholde et internationalt løb på Langeland.
. Spinning weekend i Vejen idrætscenter.
. klubtur til Berlin Maraton, hvor der er ca. 200 deltagende håndcykler.
. For yderligere info om årets program
se: www.handbike.dk/kalender
Per Henrik Brask
Glas Gangen hen til Hal C
Per Henrik Brask
Bog udgivelse og salg
RUBY Rejser
203G
RUBY Rejser
Ruby Cycling er en del af Ruby Rejser. Ruby Cycling & Ruby Rejser er det lille bureau med de mange specialrejser og med mere end 40 år på bagen. Vi er specialister i ferier uden for turismens hovedstrøg. Hos Ruby Cycling ønsker vi at være de førende på cykelmotionsmarkedet.
Vi ønsker at være troværdige, ærlige og levere et højt service- og informationsniveau både før og under ferie.
Og så ønsker vi, at vores cykelmotionsgæster skal komme hjem fra deres ferie med Ruby Cycling med "hænderne over hovedet"!

Vi tilbyder alt fra cykelløb i Alperne, miniferie på cyklen i Calpe til ture til Tyrol Classic, Coast 2 Coast, Comosøen og ikke mindst til det smukke Korsika

Du kan læse meget mere om vores ture på www.rubycycling.dk
ROSKILDE MTB KLUB
Hal C, prøvebanen
ROSKILDE MTB KLUB
Roskilde MTB klub byder velkommen til teknik og trænings område i Hal C. . Vi sætter teknik øvelser og andre forhindringer op på standen og laver Børn og Unge træning kl. 1030, 1200 og kl. 1400 både lørdag og søndag.
I har også mulighed for selv at prøve kræfter med teknik øvelserne under vores teknik konkurrence og vinde fede præmier.
Kig forbi og tag kampen op med ungerne, og se hvad mand også kan lave på en MTB.

 

Skandinaviens bedste cykel- og triatlonmesse

Messegruppen ApS
Ledreborg alle 10
4320 Lejre
cvr: 33148771

Kontakt os:

info@cykelsportmessen.dk