Udstilleroversigt Vest efterår
QM Sports care Scandinavia
C10
QM Sports care Scandinavia
QM Sports Care Scandinavia (QMSCS) er et nystartede virksomhed i sommeren 2018, som distributør i skandinavien (DK, IS, NO, SV)
Produktsortimentet indeholder lige fra massage olie, buksefedt, varmecreme til body glider, fodcreme og læbepomade, sortimentet er et Belgisk kvalitet sortiment der egner sig til alle typer atleter på alle niveauer.

QMSCS bestræber sig på at blive kendt og brugt af, den almindelige til professionelle idrætsudøver i skandinavien.
Ventoux
C4
Ventoux
VENTOUX er det nye danske mærke indenfor cykeltøj og -tilbehør! Fokus er på høj kvalitet og godt design til forbrugervenlige priser.
Kom og se et udvalg af VENTOUX produkter (handsker, skoovertræk, svedtrøjer, vinterjakker, hovedbeklædning, briller, lygter, slanger m.m.) og køb til særlige messepriser.
På vores stand kan du også købe de suveræne energi- og plejeprodukter fra hollandske BORN - bruges af bl.a. Team Sunweb med Søren Kragh-Andersen.
Djuva Aps
C12-2
Djuva Aps
Personligt ID - din tryghed!


Alle kan blive ramt af uheld eller pludselig sygdom.
Med synlig og præcis ID kan dine nærmeste nemt kontaktes
MTB Adventure
C15-1
MTB Adventure
Måske er vi Danmarks mindste rejseoperatør - blot to personer, den ene på deltid. På tur assisteres vi af gode venner, som guider og kører følgebilen. Fokus er på at lave udfordrende ferieture på mountainbikes - fra A til B - i spændende og krævende terræn. Vi er den eneste danske rejsearrangør med dette fokus. Vi laver få ture - ikke flere ture end det er sjovt selv at være med på hver enkelt tur som turleder.

Vor speciale er netop at finde vej, at finde de bedste spor på tværs af bjergkæder. Vi har begge afsæt i idrætskarrierer på landsholdsniveau i henholdsvis orienteringsløb og mountainbike orientering. Det er netop kompetencerne med at finde vej, at læse kort, som nu omsættes til at være stifinder i udfordrende bjergterræn.
Bings BikeStore / bikestore.dk.
C15-1
Bings BikeStore / bikestore.dk.
Specialister i:
Landevejscykler
Mountainbikes
Gravel / cross
ORBEA

Fællestræning hver lørdag 8.00-10.00 fra Bings BikeStore
Lucky Machine
C9-2
Lucky Machine
SQUIRT
ROTOR
BANK
ROSE
C7
ROSE
Racercykler og cross/gravel fra ROSE.
UNITED
C6
UNITED
GLOBAL BRANDS LOCAL
Part of the Argon 18 family. Activating, distributing and selling global high-end cycling brands locally through carefully chosen partners in Northern Europe. Lab Store and HQ in Lynge, Denmark.
Cyclingfreak. dk
www.cyclingfreak.dk
Cyclingfreak. dk
BMW Marshalls
C9-1
BMW Marshalls
Canyon Danmark
C5
Canyon Danmark
Canyon produkter er udviklet med hjælp af computere og live tests af højtkvalificerede ingeniører, kreative designere og passionerede cykelryttere. Som kunde er du altid i centrum. Vi vil med en Canyon cykel tilbyde dig den bedst mulige teknologi i jagten på din favoritbeskæftigelse. Det betyder ikke kun en banebrydende cykel med unikke detaljer, men også en cykel med et helt unik og innovativt design. Vi er stolte over at vores arbejde er værdsat af læserne af cykel fagbladene, såvel som testrytterne og juryen ved anerkendte designpris uddelinger.
CANYON udvikler og bygger din cykel- og derefter sender vi den direkte til dig, vores kunde. Alt dette uden grossister og butikker. Vi kan derfor tilbyde dig den bedste cykel til den bedste pris!
Vi er også altid klar til at hjælpe dig både før, under og efter at du har foretaget dit køb. Ingen ved mere om vores cykler, end vi selv gør.
Vi går ikke på kompromis mht. design and innovativ teknologi. Vores position som innovativ teknologi pioner er derimod igen og igen bekræftet af en lang række testsejre og design priser til vores high-end cykler.
Cykelgear.dk
C18 + C17
Cykelgear.dk
Vi har et sortiment på over 18.000 varer, til skarpe priser
Som vi 362 dage om året levere til det danske cykel folk, alt lige fra bagagebærer, støtteføder, energiprodukter, tøj, hjelme, kæder, dæk osv.
Vi har plukket en række ekstra gode tilbud ud, som vi tager med på messen i Aarhus
Cykelmotion Danmark
C16-1
Cykelmotion Danmark
Magasinet, som i næsten 30 år har glædet mange danske cykelmotionister, lukkede i marts, da stifter, ejer og redaktør, stille sov ind. Nu er Cykel-Motion Danmark atter på banen, og ånden i magasinet forsøger vi at bibeholde. Endvidere prøver vi at gøre indholdet lidt bredere samtidig med, at magasinets look har fået et facelift. Cykel-Motion Danmark har altid været cykelmotionisternes talerør og stedet, hvor man til glæde for andre har kunnet dele og læse om fantastiske oplevelser på cykel. Magasinet har været i såvel ind- som udland og har omhandlet emner af det, vi alle elsker - nemlig at cykle. Verden forandrer sig, så der dukker hele tiden nye og spændende elementer op i cyklingens univers. Her tænker jeg specielt på Ultracykling, Gravel bike og på den fremgang, som cykelcross oplever i disse år. El-cykler har også fået tag i danskerne - selv om seriøse kredse har set det som en smule snyd at have den slags "dingel'dangel" monteret på cyklen - for pludselig har flere fået muligheden for at være med på vejene.
Magasinet vil forsøge at være alsidig og skildre sider af cyklingens verden i forskellige temaer, og vi vil med jeres hjælp bringe interessante historier, der afspejler alt det I oplever, og som kan være til inspiration for andre. Selvfølgelig er vi også kritiske og forsøger at holde en linje, så de indsendte artikler er læsevenlige og interessante. Vi vil bringe produkt-tests, nyheder, præsentationer, indlæg fra messer og ikke mindst en ny løbskalender.
Husk! - at kun med jeres hjælp kan vi skabe et godt magasin, der kan løfte arven efter det gode gamle Cykel-Motion Danmark.

Jeg håber at vi ses på Cykelsportsmesserne i Aarhus og Roskilde.
Magic Sport Shop ApS
C16-3
Magic Sport Shop ApS
Mærker:

LUCK - cykelsko
SIXS - svedundertøj
TACTIC - teamtøj
CANNONDALE - cykler og udstyr
Marker Scandinavia ApS
C15-1
Marker Scandinavia ApS
Mærker:

Orbea samen med BIKESTORE
Memira
C2
Memira
ORBEA
C15-1
ORBEA
Mærker:

Orbea sammen med Bings Bikestore.
Pronghorn Racing
C1
Pronghorn Racing

Oplev danske Pronghorns smukke cykler på Cykelsportsmessen.

Pronghorn er smukke, hurtige og lette danske fuldblodscykler. Produceret i absolut højeste kvalitet og finish. Udviklet og håndsamlet i deres factory-showroom ved Silkeborg siden 2007. De sælger direkte gennem egen webshop og tre danske showrooms.

Den danske cykelproducent møder op i stærkeste opstilling med alt inden for landevej, mountainbikes og cross+gravel, samt de lækre og hurtige hjulsæt fra Carbon Racing. Se producentens sortiment af deres kendte Best Buy kampagnecykler og hør mere om, hvorfor Pronghorns cykler passer perfekt til netop danske forhold.

Pronghorns stærkeste kort er, at deres carbonrammer (modsat de fleste andre producenters, der har flere udgaver af hver ramme) kun kommer i den allerhøjeste kvalitet, og derfor er der rendyrket fuldblod for rytterne hele vejen op igennem sortimentet. Du kan også opleve de smukke custom-farver og se hvordan man kan konfigurere sin egen drømmecykel hos Pronghorn.

Læs mere om Pronghorn på www.pronghorn.dk eller Facebook siden: https://www.facebook.com/PronghornbikesSUNREAD
CX14
SUNREAD
SUNREAD Functional Eyewear
Specialbriller udviklet til udendørs aktivitet og sport.
Gennemtestet og i meget høj kvalitet.
Brillerne er udviklet med fokus på funktionalitet, sikkerhed, komfort og design.
Du kan få briller med de nyeste teknologier f.eks. Blue-Ray filter, Red-Evo filter, kontur og kontrast fremhævende filtre etc.
Du får i alle vore briller den højeste UV beskyttelse - UV400.

Perfekte til cykling, golf, løb, fiskeri, sejlads, ekstrem sport og bilkørsel i stærk sol, overskyet vejr eller om natten.

Brillerne kan også leveres med bifokale linser som gør at har din læsebrille indbygget. I styrkerne +1,5 - +3,0

Vi kan også fremstille briller ift. din recept i SUNREAD Optical Eyewear.


NYHED! Alle Sunread Sport modeller er nu certificerede efter både Europæiske og Amerikanske standarder for personlige værnemidler med tillæg for "High impact" som giver ekstra beskyttelse mod partikler i høj fart. Både stellet og linserne lever op til de højeste krav for sikkerhed, nemlig EN 166 F samt ANSI Z87.1+
Team Giv Håb
C8
Team Giv Håb
Børn Unge & Sorg
Tour de Taxa
C11
Tour de Taxa
Velgørenhed.
Trimtex Danmark ApS
C13
Trimtex Danmark ApS
viser special designet cykel og tri tøj til klubber og virksomheder.
Yourbody.dk
C16-2
Yourbody.dk

 

Skandinaviens bedste cykel- og triatlonmesse

Messegruppen ApS
Ledreborg alle 10
4320 Lejre
cvr: 33148771

Kontakt os:

info@cykelsportmessen.dk