Program 2017

Vi har skruet op for aktiviteterne i år og inviterer jer alle med til to messer sprængfyldt med lærerige workshops og sjove og inspirerende miniforedrag.


DOWNLOAD PROGRAM  


Workshop og miniforedrag a-z


BIKEFITTING - Yourbody.dk
- afholdes i Hal B, stand 200 A

Yourbody.dk fortæller og demonstrerer om typiske problemer, gener og årsager, samt hvad bikefitting er og de forbedringer de er sket på området. Derudover vil der i workshoppen blive fortalt om bikefitting før og efter et cykelløb.
_______________________

FYSIOLOGISK TEST - Cycling Power
- afholdes i Hal C, stand 300 C

Via forskellige testpersoner, viser og fortæller Cycling Power om bl.a. lunge-funktionsundersøgelse og iltoptagelsestest der begge har til formål at måle en persons fysiologiske formåen - forcer og begrænsninger. Samt alle de forskel-lige formål, hvor en fysiologisk test kan være det rette værktøj, som f.eks. øge performance, effektivisering af træningstid, disponering af kulhy-drater, vægt-tab og meget mere.
_______________________

KOST & ERNÆRING 1 - Cycling Power v/ Katrine Nyholm Cand.Scient i Idræt, sportsdiætist
- afholdes i hal C, stand 302 B

"Forbedr din præstation på cyklen - kost før, under og efter et løb"
Hvad skal man have fokus på når man forbereder sig til en konkurrence. Jeg fortæller om strategier ernæring og væskeindtag før, under og efter konkur-rence, samt brug af eventuelle kosttilskud.
_______________________

KOST & ERNÆRING 2 - Cycling Power v/ Katrine Nyholm Cand.Scient i Idræt, sportsdiætist
- afholdes i hal C, stand 302 B

"Sådan spiser du dig til en bedre grundform"
Jeg kommer bl.a. ind på hvad, hvor meget og hvornår man skal spise for at kunne få det bedste udbytte af sin træning og hvordan man arbejder med vægttab når man træner meget.
_______________________

MTB FERIE FRA HOTEL TIL HOTEL - MTB Adventure
- afholdes i hal C, stand 302 B

MTB-ferie er det nye 'skiferie' - rejs ud i verden med din MTB og få fantastiske oplevelser for livet. Det er IKKE kun noget for de få 'hardcore' og kræver intet specialudstyr. Kom og hør hvordan det foregår når MTB'er på alle niveauer kører på tværs af bjergkæder og lande, og få svar på alle de spørgsmål der står i vejen for, at du også kommer ud og oplever noget andet end det lokale spor.
_______________________

MTB OPLEVELSER UD OVER GRÆNSERNE - MTB Adventure (Michael Sommer)
- afholdes i hal C, stand 302 B

Tag med på en MTB oplevelse der bryder grænser - bliv inspireret, forundre og (mæske) fascineret af hvor langt en cykeltur kan bringe os, ikke kun fysisk, men mere oplevelsesmæssigt og det på mange måder. Så kom og hør et spændende og lærerigt foredraget med Michael "Mad Mike" Sommer, der har kørt et utal af MTB løb og sidste eventyr på tværs af både lande, fysiske og mentale grænser var MTB NONSTOP løbet fra Madrid til Portugal, 770 km uden stop på 51 timer 40 min.
_______________________

VIND RAAM - Thomas Liebmann (Ruby Rejser)
- afholdes I hal C, stand 302 B

Danes Across America kørte i 2017 RAAM med det mål at vinde og slå re-korden for 4-mands hold. Kom og hør om det lykkedes. - Raam er et løb på tværs af USA, distance ca. 5.000 km, ca. 55.000 højdemeter. Kom og hør et spændende foredrag med én af de fire ryttere, Thomas Liebmann, der fortæl-ler om turen fra start til slut. 

Skandinaviens største cykel- og triatlonmesse

Messegruppen ApS
Ledreborg alle 10
4320 Lejre
cvr: 33148771

Kontakt os:

info@cykelsportmessen.dk
+45 30241883