CykelSportMessen


"Der hvor alle motionscyklister og cykelentusiaster samles!"


Se, rør, test og køb det bedste cykelbranchen har at byde på.

 

Vi har hundredevis af mærker og produkter inde for road, MTB, triatlon, E-bikes, udstyr, tilbehør, rejser, træning og meget mere. En messe sprængfyldt med inspiration, ekspertråd, gode tilbud og sjove aktiviteter. 

   Vores historie

I efteråret 2008 slog vi for første gang dørene op til CykelSportMessen Øst, hvor 3.000 glade cykelentusiaster og motionister lagde vejen forbi Roskilde Kongrescenter. 

3 år senere, i 2011, tog vi turen over Storebælt til vores jyske publikum og slog os ned i Arena Midt, tæt på Silkeborg. Siden har Fredericia og nu Århus været værtsby for CykelSportMessen Vest.

CykelSportMessen er i dag en kæmpe succes med mere end 14.000 besøgende hvert år og over 130 forskellige udstillere fra Danmark og udland.  


De nyeste produkter

Hvert år præsenteres cykelnyheder på verdens største cykelmesse Eurobike i starten af september. Derfor afholder vi CykelSportMessen kort tid herefter, så alle cykel-og triatlonentusiaster kan opleve den kommende sæsons nyheder frisk fra den Sydtyske messe - også ofte FØR de rammer butikkerne.Udstillerne og mærkerne
CykelSportMessens udstillere udgøres af cykel- og triatlonforhandlere, onlinebutikker, importører, rejseselskaber, ernærings- og træningskonsulenter, samt velgørende organisationer med stærke bånd til cykelsporten. Du finder de største og mest relevante mærker på messerne.  Aktiviteter
Hvert år byder vi på en række spændende aktiviteter; shows, sjove testbaner, foredrag og lærerige workshops til det nysgerrige og informationssøgende publikum.
 

Samlingstedet for alle cykelentusiaster

Messegruppen ApS
Ledreborg alle 10
4320 Lejre
cvr: 33148771

Kontakt os:

info@cykelsportmessen.dk